Wyszukiwarka

wyszukiwanie zaawansowane
w sprawie powołania komisji odbiorowej dla zadania pn. „Zakup wyposażenia wraz z montażem dla Centrum Biologii Stosowanej i Centrum Eksperymentalnych Zakażeń Zwierząt w ramach projektu „Regionalne Centrum Innowacyjnych Technologii Produkcji, Przetwórstwa i Bezpieczeństwa Żywności Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu”
https://bip.upwr.edu.pl/akty-prawne/zarzadzenia/zarzadzenia-ws-powolania-komisji/2023-rok/zarzadzenie-nr-1372023k-rektora-uniwersytetu-przyrodniczego-we-wroclawiu-z-dnia-3-lipca-2023-roku-139.html
w sprawie powołania doraźnej komisji przetargowej do postępowania o udzielenie zamówienia publicznego, w trybie przetargu nieograniczonego, którego przedmiotem jest: Zakup wyposażenia dla Centrum Produktu Regionalnego - Laboratorium procesowego produktów fermentowanych: MINIBROWAR w ramach projektu "Regionalne Centrum Innowacyjnych Technologii Produkcji, Przetwórstwa i Bezpieczeństwa Żywności Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu"- z podziałem na 2 części
https://bip.upwr.edu.pl/akty-prawne/zarzadzenia/zarzadzenia-ws-powolania-komisji/2021-rok/zarzadzenie-nr-1852021k-rektora-uniwersytetu-przyrodniczego-we-wroclawiu-z-dnia-3-listopada-2021-roku-185.html
11 grudnia 2017 roku zorganizowane zostało uroczyste Seminarium naukowe nt. Aktualnych wyzwań w inżynierii środowiska dedykowane Pani prof. dr hab. inż. Alicji Czamarze z okazji Jubileuszu 47 lat pracy naukowej oraz siedemdziesięciolecia urodzin.
https://wiksig.upwr.edu.pl/aktualnosci/jubileusz-prof-dr-hab-inz-alicji-czamary-z-instytutu-inzynierii-srodowiska-6.html
elektorzy w kadencji 2020-2024
https://bip.upwr.edu.pl/uniwersytet/uczelniana-komisja-wyborcza/komunikaty-uczelnianej-komisji-wyborczej/kadencja-2019-2023/komunikat-nr-42020-uczelnianej-komisji-wyborczej-11.html
w sprawie powołania doraźnej komisji przetargowej do przeprowadzenia postępowania o udzielenie zamówienia publicznego w trybie przetargu nieograniczonego, którego przedmiotem jest zakup wyposażenia dla Centrum Produktu Regionalnego – Laboratorium procesowe produktów fermentowanych: wino i cydr w ramach projektu: „Regionalne Centrum Innowacyjnych Technologii Produkcji, Przetwórstwa i Bezpieczeństwa Żywności Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu”
https://bip.upwr.edu.pl/akty-prawne/zarzadzenia/zarzadzenia-ws-powolania-komisji/2022-rok/zarzadzenie-nr-1282022k-rektora-uniwersytetu-przyrodniczego-we-wroclawiu-z-dnia-2-wrzesnia-2022-roku-129.html
w sprawie powołania doraźnej komisji przetargowej do przeprowadzenia postępowania o udzielenie zamówienia publicznego, w trybie przetargu nieograniczonego, którego przedmiotem jest zakup wyposażenia dla Centrum Produktu Regionalnego – Laboratorium procesowego produktów fermentowanych: MINIBROWAR w ramach projektu „Regionalne Centrum Innowacyjnych Technologii Produkcji, Przetwórstwa i Bezpieczeństwa Żywności Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu”
https://bip.upwr.edu.pl/akty-prawne/zarzadzenia/zarzadzenia-ws-powolania-komisji/2022-rok/zarzadzenie-nr-1412022k-rektora-uniwersytetu-przyrodniczego-we-wroclawiu-z-dnia-23-wrzesnia-2022-roku-143.html
w sprawie powołania doraźnej komisji przetargowej do przeprowadzenia postępowania o udzielenie zamówienia publicznego w trybie przetargu nieograniczonego, którego przedmiotem jest zakup wyposażenia – Linii do produkcji piekarskiej wraz z osprzętem dla Centrum Produktu Regionalnego w ramach projektu „Regionalne Centrum Innowacyjnych Technologii Produkcji, Przetwórstwa i Bezpieczeństwa Żywności UPWr”
https://bip.upwr.edu.pl/akty-prawne/zarzadzenia/zarzadzenia-ws-powolania-komisji/2022-rok/zarzadzenie-nr-1742022k-rektora-uniwersytetu-przyrodniczego-we-wroclawiu-z-dnia-16-listopada-2022-roku-176.html
w sprawie powołania doraźnej komisji przetargowej do przeprowadzenia postępowania o udzielenie zamówienia publicznego w trybie przetargu nieograniczonego, którego przedmiotem jest zakup urządzeń do oznaczania jakości półproduktów i produktów zbożowych dla Centrum Biologii Stosowanej w ramach projektu „Regionalne Centrum Innowacyjnych Technologii Produkcji, Przetwórstwa i Bezpieczeństwa Żywności Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu – 2 części”
https://bip.upwr.edu.pl/akty-prawne/zarzadzenia/zarzadzenia-ws-powolania-komisji/2022-rok/zarzadzenie-nr-1782022k-rektora-uniwersytetu-przyrodniczego-we-wroclawiu-z-dnia-21-listopada-2022-roku-180.html

https://wbihz.upwr.edu.pl/wydzial/struktura-wydzialu/instytut-biologii-srodowiskowej/projekty/novo-castro-prope-tschirnen-uroczysko-nowoszow-w-borach-dolnoslaskich-3.html
w sprawie powołania doraźnej komisji przetargowej do przeprowadzenia postępowania o udzielenie zamówienia publicznego w trybie przetargu nieograniczonego, którego przedmiotem będzie zakup sprzętu do linii technologicznej produkcji wina i cydru dla Centrum Produktu Regionalnego w ramach projektu „Regionalne Centrum Innowacyjnych Technologii Produkcji, Przetwórstwa i Bezpieczeństwa Żywności Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu” w 4 częściach
https://bip.upwr.edu.pl/akty-prawne/zarzadzenia/zarzadzenia-ws-powolania-komisji/2023-rok/zarzadzenie-nr-22023k-rektora-uniwersytetu-przyrodniczego-we-wroclawiu-z-dnia-2-stycznia-2023-roku-2.html

Rezultaty: 131 - 140 z 18 podstron