Wyszukiwarka

wyszukiwanie zaawansowane
w sprawie powołania doraźnej komisji przetargowej do przeprowadzenia postępowania o udzielenie zamówienia publicznego w trybie przetargu nieograniczonego, którego przedmiotem będzie zakup sprzętu do linii technologicznej produkcji wina i cydru dla Centrum Produktu Regionalnego w ramach projektu „Regionalne Centrum Innowacyjnych Technologii Produkcji, Przetwórstwa i Bezpieczeństwa Żywności Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu” w 4 częściach
https://bip.upwr.edu.pl/akty-prawne/zarzadzenia/zarzadzenia-ws-powolania-komisji/2023-rok/zarzadzenie-nr-22023k-rektora-uniwersytetu-przyrodniczego-we-wroclawiu-z-dnia-2-stycznia-2023-roku-2.html
Dzień Otwarty na Uniwersytecie Przyrodniczym we Wrocławiu to okazja nie tylko do poznania uczelni od podszewki, ale przede wszystkim przekonania się, że warto tu studiować.
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/dzien-otwarty-w-rytmie-tiktoka-4009.html
w sprawie powołania doraźnej komisji przetargowej do przeprowadzenia postępowania o udzielenie zamówienia publicznego w trybie podstawowym bez negocjacji, którego przedmiotem będzie „Zakup i dostawa urządzeń do przetwarzania mięsa dla Centrum Produktu Regionalnego w ramach projektu "Regionalne Centrum Innowacyjnych Technologii Produkcji, Przetwórstwa i Bezpieczeństwa Żywności Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu" z podziałem na 5 części: Część 1 – Wyposażenie i urządzenia (...)
https://bip.upwr.edu.pl/akty-prawne/zarzadzenia/zarzadzenia-ws-powolania-komisji/2023-rok/zarzadzenie-nr-3152023k-rektora-uniwersytetu-przyrodniczego-we-wroclawiu-z-dnia-22-grudnia-2023-roku-321.html
w sprawie zmiany zarządzenia nr 55/2020 Rektora Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu z dnia 13 lutego w sprawie powołania Zespołu, który będzie odpowiedzialny za opracowanie modelu funkcjonowania Centrum Innowacyjnych Technologii utworzonego w ramach projektu „Regionalne Centrum Innowacyjnych Technologii Produkcji, Przetwórstwa i Bezpieczeństwa Żywności Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu”, w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego dla Województwa Dolnośląskiego na lata 2014-2020.
https://bip.upwr.edu.pl/akty-prawne/zarzadzenia/zarzadzenia-rektora/2020-rok/zarzadzenie-nr-722020-rektora-uniwersytetu-przyrodniczego-we-wroclawiu-z-dnia-24-lutego-2020-roku-73.html
w sprawie powołania Zespołu, który będzie odpowiedzialny za opracowanie modelu funkcjonowania Centrum Innowacyjnych Technologii utworzonego w ramach projektu „Regionalne Centrum Innowacyjnych Technologii Produkcji, Przetwórstwa i Bezpieczeństwa Żywności Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu”, w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego dla Województwa Dolnośląskiego na lata 2014-2020.
https://bip.upwr.edu.pl/akty-prawne/zarzadzenia/zarzadzenia-rektora/2020-rok/zarzadzenie-nr-552020-rektora-uniwersytetu-przyrodniczego-we-wroclawiu-z-dnia-13-lutego-2020-roku-56.html
w sprawie powołania doraźnej komisji przetargowej do postępowania o udzielenie zamówienia publicznego, którego przedmiotem jest dostawa aparatury badawczej wraz z montażem, instalacją, uruchomieniem, konfiguracją i przeprowadzeniem instruktażu stanowiskowego i szkolenia użytkownika, w miejscach wskazanych przez Zamawiającego, w ramach projektu pn. „Water retention and nutrient recycling in soils and streams for improved agricultural production“ – WATERAGRI, finansowanego na podstawie umowy (...)
https://bip.upwr.edu.pl/akty-prawne/zarzadzenia/zarzadzenia-rektora/2020-rok/zarzadzenie-nr-2752020-rektora-uniwersytetu-przyrodniczego-we-wroclawiu-z-dnia-23-wrzesnia-2020-roku-274.html

https://bip.upwr.edu.pl/uniwersytet/komisje--rzecznicy--pelnomocnicy/komisje-senackie/komisje-senackiekomisja-spra-1.html

https://bip.upwr.edu.pl/uniwersytet/wladze-uczelni/senat/sklad-senatu-w-kadencji-2020--2.html
w sprawie powołania komisji odbiorowej zadania inwestycyjnego zrealizowanego w ramach projektu pn. „Centrum Biologii Stosowanej oraz Innowacyjnych Technologii Produkcji Żywności” wchodzącego w skład przedsięwzięcia realizowanego pn. „Regionalne Centrum Innowacyjnych Technologii Produkcji Żywności, Przetwórstwa i Bezpieczeństwa Żywności Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu”
https://bip.upwr.edu.pl/akty-prawne/zarzadzenia/zarzadzenia-ws-powolania-komisji/2022-rok/zarzadzenie-nr-132022k-rektora-uniwersytetu-przyrodniczego-we-wroclawiu-z-dnia-7-lutego-2022-roku-13.html
Miejsca realizacji praktyk studentów kierunku Technologia i organizacja gastronomii, do roku akademickiego 2022/2023 "IMPED" Restauracja "Pod Kasztanami" Nysa"Karmazyn Bis" Joanna Pierz, Wrocław"Papa Bar" AW DORADZTWO Sp. z o.o. we Wrocławiu4HOPS Cycling pub, WrocławA&J Company "Pizza Station" WrocławAC Hotel by Marriott WrocławAdmi Spółka z o.o. Gastronomia, WrocławAmRest sp. z o.o. WrocławANDRZEJ FRYMAT PARTNER, GajkówArkadia Restauracja Hotel Aleksandra Główka, Jelcz LaskowiceArt (...)
https://wbinoz.upwr.edu.pl/wspolpraca/praktykodawcy/technologia-i-organizacja-gastronomii

Rezultaty: 141 - 150 z 17 podstron