Doktorzy i ich promotorzydr Karolina Tkacz prof. dr hab. inż. Aneta Wojdyło
dr Igor Turkiewicz prof. dr hab. inż. Aneta Wojdyło
dr Mateusz Drożdżewskiprof. dr hab. inż. Krzysztof Sośnica
dr Dariusz Strugarek prof. dr hab. inż. Krzysztof Sośnica
dr Katarzyna Kosiorowskadr hab. Aleksandra Mirończuk
dr Aneta Urbanekdr hab. Aleksandra Mirończuk
dr Agata Mikołajczyk-Martinez prof. dr hab. Maciej Ugorski
dr Marcjanna Wimonć prof. dr hab. Maciej Ugorski
dr Paulina Bączekdr hab. inż. Aleksandra (...)
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/lista-doktorow-i-ich-promotorow-2023
Rada Szkoły Doktorskiej
Przewodnicząca – dr hab. inż. Małgorzata Korzeniowska, profesor uczelnitel.: 71 320 7774e-mail: malgorzata.korzeniowska@upwr.edu.pl
nauki ścisłe i przyrodnicze:
dr hab. Magdalena Wołoszyńska, profesor uczelnidyscyplina: nauki biologicznetel.: 71 320 5957e-mail: magdalena.woloszynska@upwr.edu.plKatedra Genetyki Wydział Biologii i Hodowli Zwierząt ul. Kożuchowska 751-631 Wrocław,
dr hab. inż. Tomasz Troninadyscyplina: biotechnologiatel.: 71 320 5019 e-mail: (...)
https://phd.upwr.edu.pl/o-nas/szkola-doktorska-upwr/rada-szkoly-doktorskiej
Twórcy: Anna Rodziewicz, Wojciech Łaba, Justyna Sobolczyk
Data zgłoszenia: 13-06-2011
Nr zgłoszenia: P.395240
Data wydania decyzji: 14-10-2013
Nr patentu: 216731
Przedmiotem wynalazku jest sposób bioutylizacji pierza drobiowego, zwłaszcza kurzego, polegający na tym, że pierze o wilgotności 20-30% miesza się z dodatkami roślinnymi i pyłem węgla brunatnego o podobnej wilgotności jak pierze, w proporcji 0,8-1,2:1. Całość okresowo miesza się i napowietrza. Szczepionkę bakteryjną stosuje się w (...)
https://upwr.edu.pl/wspolpraca/oferta-dla-biznesu/innowacje/know-how/sposob-bioutylizacji-pierza-drobiowego--zwlaszcza-kurzego
Ta strona wykorzystuje pliki cookies własne w celu zapewnienia prawidłowego jej działania. Te pliki cookies pozostaną aktywne zawsze, nie ma możliwości wyboru w tym zakresie, ponieważ są to pliki cookies, dzięki którym strona funkcjonuje w prawidłowy sposób. W tych plikach cookies zapisana zostanie informacja o ustawieniach plików cookies użytkownika. Dodatkowo wykorzystywane są pliki cookies podmiotów trzecich w celu korzystania z narzędzi zewnętrznych. Więcej informacji w polityce prywatności.
Cel
Umożliwia przechowywanie danych (np. plików cookie) związanych z reklamami.
Zgoda
Określa stan zgody na wysyłanie do Google danych użytkownika związanych z reklamami.
Zgoda
Określa stan zgody na reklamy spersonalizowane.
Zgoda
Umożliwia przechowywanie danych (np. plików cookie) dotyczących statystyk, np. czasu trwania wizyty.
Zgoda
Umożliwia przechowywanie danych, które obsługują funkcje witryny lub aplikacji, np. ustawień języka.
Zgoda
Umożliwia przechowywanie danych dotyczących personalizacji, np. rekomendacji filmów
Zgoda
Umożliwia przechowywanie danych związanych z zabezpieczeniami, takimi jak funkcja uwierzytelniania, zapobieganie oszustwom i inne mechanizmy ochrony użytkowników.