Ogólnopolskie seminarium naukowe
ROLA I MIEJSCE NAUK O GLEBIE W NAUKACH PRZYRODNICZYCH
23-25 Października 2016
połączone z jubileuszem 70-lecia Stanisławy Strączyńskiej
organizowane przez:
Instytut Nauk o Glebie i Ochrony Środowiska
Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu
oraz
Polskie Towarzystwo Substancji Humusowych
Polskie Towarzystwo Gleboznawcze
pod patronatem J.M. Rektora
Prof. dr hab. Tadeusza Trziszki
Program
Niedziela 23.10.2016
1600 - 2000 Przyjazd i rejestracja (...)
https://ingos.upwr.edu.pl/nauka/konferencje--seminaria/konferencja-2016
AGROBIZNES– studia stacjonarne I stopnia (wg rocznika rozpoczęcia studiów)
2021/2022 - dr inż. Małgorzata Krotowska, tel. 71 320 1762
2020/2021 - dr hab. Bernard Gałka, prof. uczelni tel. 071 320- 1561 e-mail: bernard.galka@upwr.edu.pl
AGROINŻYNIERIA– studia stacjonarne I stopnia (wg rocznika rozpoczęcia studiów)
2022/2023 - dr hab. Krzysztof Lech, prof. uczelni, tel. 71 320 5959, email: krzysztof.lech@upwr.edu.pl
2021/2022 - dr inż. Beata Cieniawska, tel. 71 320 57 13 email: (...)
https://wpt.upwr.edu.pl/studia/opiekunowie-lat-i-kierunkow-studiow
Prof. Dr. Cezary Kabała
Wroclaw University of Environmental and Life Sciences (WUELS)Institute of Soil Science, Plant Nutrition and Environmental Protectioncezary.kabala(at)upwr.edu.plOffice:50-375 Wrocław, ul.Grunwaldzka 53, Building C-1, room 112+48 71 3201943
https://orcid.org/0000-0001-9796-3716
Research interests
soil origin and transformation in relation to soil forming factors in various latitude and altitude zones,
development of soil classification, including (...)
https://ingos.upwr.edu.pl/kabala
Miejsca realizacji praktyk studentów kierunku Technologia i organizacja gastronomii, do roku akademickiego 2022/2023
"IMPED" Restauracja "Pod Kasztanami" Nysa"Karmazyn Bis" Joanna Pierz, Wrocław"Papa Bar" AW DORADZTWO Sp. z o.o. we Wrocławiu4HOPS Cycling pub, WrocławA&J Company "Pizza Station" WrocławAC Hotel by Marriott WrocławAdmi Spółka z o.o. Gastronomia, WrocławAmRest sp. z o.o. WrocławANDRZEJ FRYMAT PARTNER, GajkówArkadia Restauracja Hotel Aleksandra Główka, Jelcz LaskowiceArt (...)
https://wbinoz.upwr.edu.pl/wspolpraca/praktykodawcy/technologia-i-organizacja-gastronomii
Ta strona wykorzystuje pliki cookies własne w celu zapewnienia prawidłowego jej działania. Te pliki cookies pozostaną aktywne zawsze, nie ma możliwości wyboru w tym zakresie, ponieważ są to pliki cookies, dzięki którym strona funkcjonuje w prawidłowy sposób. W tych plikach cookies zapisana zostanie informacja o ustawieniach plików cookies użytkownika. Dodatkowo wykorzystywane są pliki cookies podmiotów trzecich w celu korzystania z narzędzi zewnętrznych. Więcej informacji w polityce prywatności.
Cel
Umożliwia przechowywanie danych (np. plików cookie) związanych z reklamami.
Zgoda
Określa stan zgody na wysyłanie do Google danych użytkownika związanych z reklamami.
Zgoda
Określa stan zgody na reklamy spersonalizowane.
Zgoda
Umożliwia przechowywanie danych (np. plików cookie) dotyczących statystyk, np. czasu trwania wizyty.
Zgoda
Umożliwia przechowywanie danych, które obsługują funkcje witryny lub aplikacji, np. ustawień języka.
Zgoda
Umożliwia przechowywanie danych dotyczących personalizacji, np. rekomendacji filmów
Zgoda
Umożliwia przechowywanie danych związanych z zabezpieczeniami, takimi jak funkcja uwierzytelniania, zapobieganie oszustwom i inne mechanizmy ochrony użytkowników.