SKŁAD RADY NAUKOWEJ DYSCYPLINY TECHNOLOGIA ŻYWNOŚCI I ŻYWIENIA od 01.07.2024 r.
A. Członkowie rady z tytułem profesora i stopniem doktora habilitowanego uprawnieni do głosowania we wszystkich sprawach, którzy spełniają warunki określone w § 21 i 129 Statutu UPWr:
1. Prof. dr hab. Agnieszka Kita – przewodnicząca
2 Dr hab. Anna Dąbrowska, profesor uczelni – z-ca przewodniczącej
3. Prof. dr hab. Mirosław (...)
https://wbinoz.upwr.edu.pl/nauka/rady-dyscypliny/technologia-zywnosci-i-zywienia/sklad-rady-dyscypliny
Szkoły letnie to efekt współpracy Uniwersytetu Przyrodniczego z uczelniami w Europie. Właśnie skończyła się jedna – Międzynarodowa Szkoła Letnia dla Studentów Budownictwa. I ruszyła właśnie druga – w Kijowie – poświęcona innowacjom w produkcji żywności.
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/miedzynarodowe_szkoly_letnie_upwr-545.html
Medal Komisji Edukacji Narodowej:
prof. Alicja Czamara
prof. Edward Hutnik
prof. Anna Karczewska
prof. Marian Kuczaj
prof. Krzysztof Kuczewski
dr inż. Tadeusz Lasota
prof. Ewa Łukaszewicz
prof. Bożena Obmińska-Mrukowicz
dr inż. Jerzy Oleszek
dr hab. inż. Krzysztof Parylak
prof. Wiesław Szulczewski
prof. Tadeusz Trziszka
prof. Romuald Żmuda
prof. Andrzej Żyromski
Medal Złoty za Długoletnią Służbę:
Jan Dębicki
dr inż. Mirosław Kaczałek
prof. Jarosław Kaszubkiewicz
prof. Janusz (...)
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/nagrodzeni-podczas-swieta-uczelni-2016
Ta strona wykorzystuje pliki cookies własne w celu zapewnienia prawidłowego jej działania. Te pliki cookies pozostaną aktywne zawsze, nie ma możliwości wyboru w tym zakresie, ponieważ są to pliki cookies, dzięki którym strona funkcjonuje w prawidłowy sposób. W tych plikach cookies zapisana zostanie informacja o ustawieniach plików cookies użytkownika. Dodatkowo wykorzystywane są pliki cookies podmiotów trzecich w celu korzystania z narzędzi zewnętrznych. Więcej informacji w polityce prywatności.
Cel
Umożliwia przechowywanie danych (np. plików cookie) związanych z reklamami.
Zgoda
Określa stan zgody na wysyłanie do Google danych użytkownika związanych z reklamami.
Zgoda
Określa stan zgody na reklamy spersonalizowane.
Zgoda
Umożliwia przechowywanie danych (np. plików cookie) dotyczących statystyk, np. czasu trwania wizyty.
Zgoda
Umożliwia przechowywanie danych, które obsługują funkcje witryny lub aplikacji, np. ustawień języka.
Zgoda
Umożliwia przechowywanie danych dotyczących personalizacji, np. rekomendacji filmów
Zgoda
Umożliwia przechowywanie danych związanych z zabezpieczeniami, takimi jak funkcja uwierzytelniania, zapobieganie oszustwom i inne mechanizmy ochrony użytkowników.