Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiuul. Norwida 25, 50-375 WrocławWydział Biotechnologii i Nauk o ŻywnościWydział Przyrodniczo-Technologiczny
Ministerstwo Nauki i Edukacjiul. Wspólna 1/3, 00-529 Warszawa, Polandwww.gov.pl/web/edukacja-i-nauka
NewDryTech ASNew & Improved Drying TechnologiesElvevegen 25, Trondheim, NorwayCEO Odilio Alves-Filho, Director of Research
NewDryTech AS zapewnia konsultacje i projektowanie ekologicznych i przyjaznych dla środowiska technologii (...)
https://nbdc2022.upwr.edu.pl/partnerzy-i-sponsorzy
Miejsca realizacji praktyk studentów kierunku Technologia żywności i żywienie człowieka, do roku akademickiego 2022/2023 "AGAT" MARCINIAK Sp.j. Sędzimirowice"Bastik" Sp. z o.o., Koźmin Wlkp."CEKO" Sp. z o.o. Goliszew"Dar Ogrodu" Dariusz Jezierski, Brudzew"EISBERG" Spółka z o.o., Legnica"FDP PASZE" Sp. z o.o., Lasocice"Krzyś" Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowo-Usługowe"KSIĄŻĘCY BROWAR NYSA" SP Z O.O."LES SECRETS DE DOMINIQUE", MEYRUEIS FRANCE"Masarnia" Bronisław Urbanowsi Bierutów"NORDIS" (...)
https://wbinoz.upwr.edu.pl/wspolpraca/praktykodawcy/technologia-zywnosci-i-zywienie-czlowieka
Miejsca realizacji praktyk studentów kierunku Zarządzanie jakością i analiza żywności, do roku akademickiego 2022/2023 "CAROTA" Sp.z o.o. Bardo"CEKO" Sp. z o.o. Goliszew"CHRUPEX" WYTWÓRNIA CHRUPEK Bożena Cepuch, Wrocław"NORDIS" Chłodnie Polskie sp. z o.o. Wrocław"PIEKARNIA FAMILIJNA" SP. J. ELŻBIETA KOWALCZYK WITOLD KOWALCZYK"RUNOLAND" sp. z ograniczoną odpowiedzialnością - sp. j. Góra"SOLPARK KLESZCZÓW" Sp. z o.o. Kleszczów"SPOŁEM" POWSZECHNA SPÓŁDZIELNIA SPOŻYWCÓW W LESZNIE"SULIMAR" Sp. z (...)
https://wbinoz.upwr.edu.pl/wspolpraca/praktykodawcy/zarzadzanie
Kilkadziesiąt osób w auli im. Jana Pawła II, ponad 600 przed monitorami swoich komputerów – uroczysta inauguracja roku akademickiego 2020/2021 i przekazanie władzy rektorskiej przez prof. Tadeusza Trziszkę prof. Jarosławowi Bosemu miało wyjątkowy przebieg.
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/inauguracja-roku-akademickiego-2020-2021-3384.html
Jeśli tu jesteś, to temat samorozwoju nie jest Ci obcy.Prawdopodobnie wiesz, że samo przeczytanie książki nie spowoduje nabycia umiejętności.Ale jesteś na dobrej drodze!Pierwszy etap to - wiem, że nie wiem lub po prostu ciekawość, drugi to zdobywanie wiedzy – i tu z pomocą przychodzą książki, trzeci to praktyka i nabywanie umiejętności – więc działaj, wdrażaj, testuj, bierz udział w warsztatach i szkoleniach.
Znajdź inspirację i zainwestuj w swój rozwój.Dzięki odpowiedniej książce możesz (...)
https://aip.upwr.edu.pl/szkolenia/biblioteka-samorozwoju
Magnificencje, Ekscelencje,
Wielce szanowne Panie, dostojni Panowie,
Drodzy Przyjaciele,
minęły trzy lata od rozpoczęcia naszej kadencji i podjęcia misji kierowania Uniwersytetem Przyrodniczym we Wrocławiu. Na początku kadencji naszym ambitnym założeniem, a nawet trudno wyobrażalnym, był program dla Dolnego Śląska „Zielonej Doliny Żywności dla Zdrowia” jako czynnik wprowadzający nas do uniwersytetu trzeciej generacji (3G). Szczęście nam sprzyjało. Jak się okazało nasz uniwersytet w 2018 (...)
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/przemowienie-rektora-rok-akademicki-2019-2020
Ta strona wykorzystuje pliki cookies własne w celu zapewnienia prawidłowego jej działania. Te pliki cookies pozostaną aktywne zawsze, nie ma możliwości wyboru w tym zakresie, ponieważ są to pliki cookies, dzięki którym strona funkcjonuje w prawidłowy sposób. W tych plikach cookies zapisana zostanie informacja o ustawieniach plików cookies użytkownika. Dodatkowo wykorzystywane są pliki cookies podmiotów trzecich w celu korzystania z narzędzi zewnętrznych. Więcej informacji w polityce prywatności.
Cel
Umożliwia przechowywanie danych (np. plików cookie) związanych z reklamami.
Zgoda
Określa stan zgody na wysyłanie do Google danych użytkownika związanych z reklamami.
Zgoda
Określa stan zgody na reklamy spersonalizowane.
Zgoda
Umożliwia przechowywanie danych (np. plików cookie) dotyczących statystyk, np. czasu trwania wizyty.
Zgoda
Umożliwia przechowywanie danych, które obsługują funkcje witryny lub aplikacji, np. ustawień języka.
Zgoda
Umożliwia przechowywanie danych dotyczących personalizacji, np. rekomendacji filmów
Zgoda
Umożliwia przechowywanie danych związanych z zabezpieczeniami, takimi jak funkcja uwierzytelniania, zapobieganie oszustwom i inne mechanizmy ochrony użytkowników.