Wyszukiwarka

wyszukiwanie zaawansowane
w sprawie powołania komisji odbiorowej zadania inwestycyjnego zrealizowanego w ramach projektu pn. „Centrum Biologii Stosowanej oraz Innowacyjnych Technologii Produkcji Żywności” wchodzącego w skład przedsięwzięcia realizowanego pn. „Regionalne Centrum Innowacyjnych Technologii Produkcji Żywności, Przetwórstwa i Bezpieczeństwa Żywności Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu”
https://bip.upwr.edu.pl/akty-prawne/zarzadzenia/zarzadzenia-ws-powolania-komisji/2022-rok/zarzadzenie-nr-132022k-rektora-uniwersytetu-przyrodniczego-we-wroclawiu-z-dnia-7-lutego-2022-roku-13.html
AGROBIZNES– studia stacjonarne I stopnia (wg rocznika rozpoczęcia studiów) 2021/2022 - dr inż. Małgorzata Krotowska, tel. 71 320 1762   2020/2021 - dr hab. Bernard Gałka, prof. uczelni  tel. 071 320- 1561 e-mail: bernard.galka@upwr.edu.pl AGROINŻYNIERIA– studia stacjonarne I stopnia (wg rocznika rozpoczęcia studiów) 2022/2023 - dr hab. Krzysztof Lech, prof. uczelni, tel. 71 320 5959, email: krzysztof.lech@upwr.edu.pl   2021/2022 - dr inż. Beata Cieniawska, tel. 71 320 57 13 email: (...)
https://wpt.upwr.edu.pl/studia/opiekunowie-lat-i-kierunkow-studiow
Miejsca realizacji praktyk studentów kierunku Technologia i organizacja gastronomii, do roku akademickiego 2022/2023 "IMPED" Restauracja "Pod Kasztanami" Nysa"Karmazyn Bis" Joanna Pierz, Wrocław"Papa Bar" AW DORADZTWO Sp. z o.o. we Wrocławiu4HOPS Cycling pub, WrocławA&J Company "Pizza Station" WrocławAC Hotel by Marriott WrocławAdmi Spółka z o.o. Gastronomia, WrocławAmRest sp. z o.o. WrocławANDRZEJ FRYMAT PARTNER, GajkówArkadia Restauracja Hotel Aleksandra Główka, Jelcz LaskowiceArt (...)
https://wbinoz.upwr.edu.pl/wspolpraca/praktykodawcy/technologia-i-organizacja-gastronomii
Światowe prawykonanie Kantaty Uniwersyteckiej Krzesimira Dębskiego, jubileuszowy koncert, wręczenie Drzew Jubileuszowych osobom szczególnie zasłużonym dla uczelni, odsłonięcie pszczelego muralu UPWr, immatrykulacja studentów, przysięga doktorantów, nadanie tytułu doktora honoris causa, statuetki dla wyjątkowego absolwenta i najlepszego studenta – rozpoczęliśmy rok akademicki 2021/2022 świętując jednocześnie 70-lecie naszego istnienia.
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/zaczelismy-71-rok-istnienia-upwr-3628.html
Prof. dr hab. Jerzy Weber    Urodził się 1 grudnia 1947 r. we Wrocławiu, gdzie ukończył III Liceum Ogólnokształcące, a następnie Uniwersytet Wrocławski, uzyskując w 1972 r. tytuł magistra geologii. Od stycznia 1973 r. zatrudniony w obecnym Instytucie Nauk o Glebie, Żywienia Roślin i Ochrony Środowiska, którego był dyrektorem w latach 2006 – 2017. Stopień naukowy doktora nauk przyrodniczych nadany przez Radę Naukową Instytutu Biologii Stosowanej AR we Wrocławiu uzyskał w 1978 r. na podstawie (...)
https://ingos.upwr.edu.pl/instytut/historia/profesorowie/weber-jerzy

https://upwr.edu.pl/uczelnia/o-uczelni/historia-uczelni/odznaczeni-medalem-za-zaslugi-dla-upwr/2023dr-hab-sebastian-skuz-1.html
w sprawie wprowadzenia zmian do zarządzenie nr 22/2022/K Rektora Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu z dnia 10 marca 2022 roku w sprawie ustalenia składów Wydziałowych Komisji ds. Zapewnienia Jakości Kształcenia w Uniwersytecie Przyrodniczym we Wrocławiu na kadencję do 31 stycznia 2025 roku
https://bip.upwr.edu.pl/akty-prawne/zarzadzenia/zarzadzenia-ws-powolania-komisji/2023-rok/zarzadzenie-nr-412023k-rektora-uniwersytetu-przyrodniczego-we-wroclawiu-z-dnia-14-lutego-2023-roku-43.html
Dwa miesiące intensywnej pracy i nagroda dla Pracowni Studialno-Projektowej Instytutu Architektury Krajobrazu w konkursie „Zielone tętnice Wrocławia” na koncepcję zagospodarowania terenów wzdłuż ciągu ulic Legnickiej, Lotniczej i Kosmonautów.
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/zmieniamy_wroclaw_i_wygrywamy_konkursy-870.html
Metodyka Problem-Based Learning – w kursie wspierającym dydaktyków z Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu do końca letniego semestru w roku akademickim 2021/2022 uczestniczyło 86 nauczycieli.
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/naukowcy-z-upwr--aalborg--power-i-pbl-3848.html
Naukowcy UPWr rozmawiają o problemach współczesnego świata: bezpieczeństwie energetycznym, wojnach o wodę czy zrównoważonych metodach produkcji żywności. UPWr rusza z podcastem „Mamy zielone pojęcie”, w którym głos zabierają eksperci i odwołują się do naukowo potwierdzonych faktów, a nie potocznych opinii.
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/podcasty-mamy-zielone-pojecie-3906.html

Rezultaty: 261 - 270 z 29 podstron

  • 1
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29