Wyszukiwarka

wyszukiwanie zaawansowane
Każdy młody człowiek rozpoczynający studia na uczelni wyższej jeszcze zanim zacznie naukę musi odbyć obowiązkowy dzień wstępny. Wydział Inżynierii Kształtowania Środowiska i Geodezji Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu (WIKŚIG) taki dzień, w którym nowi studenci, wpisani na I rok studiów, spotkali się z Władzami Wydziału oraz społecznością akademicką zorganizował w dniu 1 października 2024 r. Aula Jana Pawła II w budynku CDN była bez mała wypełniona po brzegi.
https://wiksig.upwr.edu.pl/aktualnosci/dzien-wstepny-na-wiksig-2024-za-nami-345.html

https://bip.upwr.edu.pl/uniwersytet/komisje--rzecznicy--pelnomocnicy/inne-komisje/inne-komisjekomisja-ds-ocen-2.html
w sprawie ustalenia składów Wydziałowych Komisji ds. Zapewnienia Jakości Kształcenia w Uniwersytecie Przyrodniczym we Wrocławiu na kadencję do 31 stycznia 2025 roku
https://bip.upwr.edu.pl/akty-prawne/zarzadzenia/zarzadzenia-ws-powolania-komisji/2022-rok/zarzadzenie-nr-222022k-rektora-uniwersytetu-przyrodniczego-we-wroclawiu-z-dnia-10-marca-2022-roku-22.html
Zadajesz sobie pytania o przyszłość po studiach? Zastanawiasz się nad wyborem tematu pracy? A może po prostu chcesz studiować ciekawiej oraz umieć więcej i lepiej? Zaloguj się dzisiaj na spotkanie z tutorami i znajdź swojego mistrza. Początek godzina 12.
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/znajdz-swojego-mistrza-4297.html
Interdyscyplinarne zespoły, współpraca z zagranicznymi ośrodkami, pozyskiwanie przez doktorantów środków na własne badania dotyczące między innymi żywności funkcjonalnej – Szkoła Doktorska na Uniwersytecie Przyrodniczym we Wrocławiu w dyscyplinie technologia żywności i żywienia daje nie tylko szansę własnego rozwoju, ale szuka też odpowiedzi na pytania ważne dla współczesnego świata.
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/miedzynarodowa-szkola-doktorska-upwr--technologia-zywnosci-i-zywienia-3577.html
Nagrody w dziedzinie dydaktycznej indywidualne i zespołowe I, II i III stopnia: dr Wiesław BIELAS dr inż. Małgorzata BINIAK-PIERÓG dr inż. Anna BOCHEŃSKA-SKAŁECKA dr Hieronim BOROWICZ dr hab. inż. Kazimierz ĆMIELEWSKI, prof. nadzw. dr Grzegorz DEJNEKA dr Kamila GLIŃSKA-SUCHOCKA dr inż. Mirosław KACZAŁEK dr hab. inż. Robert KALBARCZYK, prof. nadzw. Dr inż. Jan KAZAK dr Liliana KICZAK dr inż. Wojciech KILIAN dr Katarzyna KOSEK-PASZKOWSKA                                          dr inż. Piotr (...)
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/lista-nagrodzonych-2016
Prof. Anna Michalska-Ciechanowska i prof. Krzysztof Lejcuś z Uniwersytetu Przyrodniczego zostali wyróżnieni Polską Nagrodą Inteligentnego Rozwoju 2020 w kategorii „Naukowiec przyszłości”.
https://wiksig.upwr.edu.pl/aktualnosci/polska-nagroda-inteligentnego-rozwoju-2020-dla-upwr-4.html
Za nami pierwsza dwudniowa edycja Święta sera i wina. Były tłumy przy stoiskach wystawców, warsztaty serowarskie, winiarskie, zwiedzanie nowo otwartej serowarni i warsztaty dla dzieci. Na Pawłowicach gościł też finalista MasterChef, Mateusz Krojenka.
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/tlumy-wroclawian-na-swiecie-sera-i-wina-4133.html

https://bip.upwr.edu.pl/uniwersytet/komisje--rzecznicy--pelnomocnicy/rzecznicy-dyscyplinarni-komisje-dyscyplinarne-komisja-pojednawcza-i-dorazne/rzecznicy-dyscyplinarni-komis-1.html
Po dwóch latach niewielkiej aktywności, Chór Uniwersytetu Przyrodniczego z impetem odnawia działalność. Od początku roku wziął udział w mnóstwie małych i dużych koncertów, zarówno w Polsce, jak i za granicą.
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/chor-upwr-wraca-do-swietnosci-po-pandemicznej-przerwie-3810.html

Rezultaty: 291 - 300 z 32 podstron

  • 1
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32