Konsultacje pracowników Instytutu
w semestrze zimowym 2022/23
dr hab. Magdalena Szymura, prof. Uczelni pokój 209 budynek C-3 konsultacje: pn 10-11; czw 9-10
prof. dr hab. Józef Sowiński pokój 222 bud. C-3 konsultacje: pn 10.15-11.15; wt 11-12
dr hab. Agnieszka Dradrach pokój 224 budynek C-3 konsultacje: czw 9-10.30
dr inż. Anna Jama-Rodzeńska pokój 218 budynek C-3 konsultacje: czw 13-14.30
prof. dr hab. Leszek Kordas pokój 232 budynek C-3 konsultacje: wt 9.30-10.30; czw 8.45-9.45
(...)
https://iaipr.upwr.edu.pl/dydaktyka/konsultacje-pracownikow
Doktorzy i ich promotorzydr Karolina Tkacz prof. dr hab. inż. Aneta Wojdyło
dr Igor Turkiewicz prof. dr hab. inż. Aneta Wojdyło
dr Mateusz Drożdżewskiprof. dr hab. inż. Krzysztof Sośnica
dr Dariusz Strugarek prof. dr hab. inż. Krzysztof Sośnica
dr Katarzyna Kosiorowskadr hab. Aleksandra Mirończuk
dr Aneta Urbanekdr hab. Aleksandra Mirończuk
dr Agata Mikołajczyk-Martinez prof. dr hab. Maciej Ugorski
dr Marcjanna Wimonć prof. dr hab. Maciej Ugorski
dr Paulina Bączekdr hab. inż. Aleksandra (...)
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/lista-doktorow-i-ich-promotorow-2023
Zadanie nr 2 – „Liderzy Wiodących Zespołów Badawczych i kadra administracyjna”
rekrutacja do Zadania nr 2 w ramach projektu pn. Zrównoważony rozwój uczelni w celu realizacji Programu „Dolny Śląsk. Zielona Dolina Żywności i Zdrowia” na rzecz Rozwoju Regionalnego, współfinansowanego ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego,
Umowa nr POWR.03.05.00-00-ZR48/18-00
Cel zadania
W ramach Zadania nr 2 realizujemy szkolenia, warsztaty i konferencje podnoszące kompetencje pracowników UPWr z (...)
https://upwr.edu.pl/wspolpraca/projekty/power-regzd/szkolenia-dla-kadry-upwr
Wstępny program konferencji
Sesje naukowe
Przewodniczący sesji
I.
Innovative food products, nutrition and consumer behaviour
Anna Zimoch-Korzycka, Marina Cano Lamadrid
II.
New trends in food technology and packaging systems
Bartosz Sołowiej, Adrián Rojas Sepúlveda
III.
Food analytics
Slavoljub Stanojevic, Werner Ruppitsch
IV.
Traditional, regional and functional food
Maria Luisa Timon Andrada, Janna Cropotova
V.
Quality and Safety Systems in food production chain
Aleksandra (...)
https://foodqs.upwr.edu.pl/program-konferencji
Ta strona wykorzystuje pliki cookies własne w celu zapewnienia prawidłowego jej działania. Te pliki cookies pozostaną aktywne zawsze, nie ma możliwości wyboru w tym zakresie, ponieważ są to pliki cookies, dzięki którym strona funkcjonuje w prawidłowy sposób. W tych plikach cookies zapisana zostanie informacja o ustawieniach plików cookies użytkownika. Dodatkowo wykorzystywane są pliki cookies podmiotów trzecich w celu korzystania z narzędzi zewnętrznych. Więcej informacji w polityce prywatności.
Cel
Umożliwia przechowywanie danych (np. plików cookie) związanych z reklamami.
Zgoda
Określa stan zgody na wysyłanie do Google danych użytkownika związanych z reklamami.
Zgoda
Określa stan zgody na reklamy spersonalizowane.
Zgoda
Umożliwia przechowywanie danych (np. plików cookie) dotyczących statystyk, np. czasu trwania wizyty.
Zgoda
Umożliwia przechowywanie danych, które obsługują funkcje witryny lub aplikacji, np. ustawień języka.
Zgoda
Umożliwia przechowywanie danych dotyczących personalizacji, np. rekomendacji filmów
Zgoda
Umożliwia przechowywanie danych związanych z zabezpieczeniami, takimi jak funkcja uwierzytelniania, zapobieganie oszustwom i inne mechanizmy ochrony użytkowników.