Wyszukiwarka

wyszukiwanie zaawansowane
w sprawie powołania doraźnej komisji przetargowej do postępowania o udzielenie zamówienia publicznego, którego przedmiotem jest Dostawa odczynników i drobnych materiałów laboratoryjnych w ramach projektu pn. „Innowacyjne metody chowu bydła w celu uzyskania najlepszej jakości dolnośląskiej wołowiny” realizowanego w ramach działania 16 „Współpraca” Programu Rozwoju Obszarów Wiejskich 2014-2020, współfinansowanego ze środków Europejskiego Funduszu Rolnego na rzecz Rozwoju Obszarów Wiejskich na (...)
https://bip.upwr.edu.pl/akty-prawne/zarzadzenia/zarzadzenia-ws-powolania-komisji/2021-rok/zarzadzenie-nr-332021k-rektora-uniwersytetu-przyrodniczego-we-wroclawiu-z-dnia-6-kwietnia-2021-roku-33.html
w sprawie powołania doraźnej komisji przetargowej do postępowania o udzielenie zamówienia publicznego, którego przedmiotem jest usługa szkoleniowa z podziałem na dwie części: część 1- usługa na kurs języka angielskiego oraz egzaminu TOEFL dla kadry zarządzającej i administracyjnej Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu w ramach projektu: UPWR 2.0: międzynarodowy i interdyscyplinarny program rozwoju Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu współfinansowanego z budżetu państwa moduł VI (...)
https://bip.upwr.edu.pl/akty-prawne/zarzadzenia/zarzadzenia-ws-powolania-komisji/2021-rok/zarzadzenie-nr-1102021k-rektora-uniwersytetu-przyrodniczego-we-wroclawiu-z-dnia-4-sierpnia-2021-roku-110.html
w sprawie powołania doraźnej komisji przetargowej do postępowania o udzielenie zamówienia publicznego, którego przedmiotem jest Dostawa odczynników i drobnych materiałów laboratoryjnych w ramach projektu pn. „Innowacyjne metody chowu bydła w celu uzyskania najlepszej jakości dolnośląskiej wołowiny” realizowanego w ramach działania 16 „Współpraca” Programu Rozwoju Obszarów Wiejskich 2014-2020, współfinansowanego ze środków Europejskiego Funduszu Rolnego na rzecz Rozwoju Obszarów Wiejskich na (...)
https://bip.upwr.edu.pl/akty-prawne/zarzadzenia/zarzadzenia-ws-powolania-komisji/2021-rok/zarzadzenie-nr-982021k-rektora-uniwersytetu-przyrodniczego-we-wroclawiu-z-dnia-5-lipca-2021-roku-98.html

https://upwr.edu.pl/wspolpraca/projekty/operacja-pn-iqsell--innowacje-organizacyjne-dla-rozwoju-krotkich-lancuchow-dostaw-zywnosci/europejski--1.html
AGROBIZNES– studia stacjonarne I stopnia (wg rocznika rozpoczęcia studiów) 2021/2022 - dr inż. Małgorzata Krotowska, tel. 71 320-1762, email: malgorzata.krotowska@upwr.edu.pl    AGROINŻYNIERIA– studia stacjonarne I stopnia (wg rocznika rozpoczęcia studiów) 2024/2025 - dr inż. Marek Brennensthul  tel. 71 320-5827, email: marek.brennensthul@upwr.edu.pl 2022/2023 - dr hab. Krzysztof Lech, prof. uczelni, tel. 71 320-5959, email: krzysztof.lech@upwr.edu.pl   2021/2022 - dr inż. Beata Cieniawska, (...)
https://wpt.upwr.edu.pl/studia/opiekunowie-lat-i-kierunkow-studiow
Nagrody w dziedzinie dydaktycznej indywidualne i zespołowe I, II i III stopnia: dr Wiesław BIELAS dr inż. Małgorzata BINIAK-PIERÓG dr inż. Anna BOCHEŃSKA-SKAŁECKA dr Hieronim BOROWICZ dr hab. inż. Kazimierz ĆMIELEWSKI, prof. nadzw. dr Grzegorz DEJNEKA dr Kamila GLIŃSKA-SUCHOCKA dr inż. Mirosław KACZAŁEK dr hab. inż. Robert KALBARCZYK, prof. nadzw. Dr inż. Jan KAZAK dr Liliana KICZAK dr inż. Wojciech KILIAN dr Katarzyna KOSEK-PASZKOWSKA                                          dr inż. Piotr (...)
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/lista-nagrodzonych-2016
Nowo powołana prof. Monika Bronkowska z Katedry Żywienia Człowieka o tym, czym się różni jedzenie od żywienia, o mikrobiomie jelitowym, chorobach cywilizacyjnych i dietetycznych modach.
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/prof-bronkowska--od-tego-co-jemy-zalezy-nasze-zdrowie-3417.html
Za nami pierwsza dwudniowa edycja Święta sera i wina. Były tłumy przy stoiskach wystawców, warsztaty serowarskie, winiarskie, zwiedzanie nowo otwartej serowarni i warsztaty dla dzieci. Na Pawłowicach gościł też finalista MasterChef, Mateusz Krojenka.
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/tlumy-wroclawian-na-swiecie-sera-i-wina-4133.html
Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu wraz z gminami Polanica-Zdrój, Kłodzko i Dzierżoniów zaangażował studentów do wykonania koncepcji zagospodarowania terenu parku w miejscowości Ołdrzychowice Kłodzkie, terenu Parku Leśnego w Polanicy-Zdroju i terenu wokół Pałacu w Kiełczynie.
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/studenci-architektury-krajobrazu-tworza-koncepcje-zagospodarowania-trzech-parkow-3846.html
Miejsca realizacji praktyk studentów kierunku Technologia i organizacja gastronomii, do roku akademickiego 2022/2023 "IMPED" Restauracja "Pod Kasztanami" Nysa"Karmazyn Bis" Joanna Pierz, Wrocław"Papa Bar" AW DORADZTWO Sp. z o.o. we Wrocławiu4HOPS Cycling pub, WrocławA&J Company "Pizza Station" WrocławAC Hotel by Marriott WrocławAdmi Spółka z o.o. Gastronomia, WrocławAmRest sp. z o.o. WrocławANDRZEJ FRYMAT PARTNER, GajkówArkadia Restauracja Hotel Aleksandra Główka, Jelcz LaskowiceArt (...)
https://wbinoz.upwr.edu.pl/wspolpraca/praktykodawcy/technologia-i-organizacja-gastronomii

Rezultaty: 321 - 330 z 36 podstron

  • 1
  • 32
  • 33
  • 34
  • 36