Wyszukiwarka

wyszukiwanie zaawansowane
mgr inż. Andrzej Kwaśnica Zawiadomienie o obroniestreszczenie pol.streszczenie ang.recenzja nr 1 recenzja nr 2recenzja nr 3 mgr Aneta Maria Mrozek-Szetela Zawiadomienie o obroniestreszczenierecenzja nr 1 recenzja nr 2recenzja nr 3 mgr inż. Justyna Paszkot Zawiadomienie o obroniestreszczenierecenzja nr 1 recenzja nr 2recenzja nr 3 mgr inż. Joanna Beata Gach Zawiadomienie o obroniestreszczenierecenzja nr 1 recenzja nr 2recenzja nr 3 mgr Jessica Brzezowska Zawiadomienie o (...)
https://wbinoz.upwr.edu.pl/nauka/doktoraty

https://upwr.edu.pl/studia/studencka-aktywnosc/grupy-tworcze/chor-uniwersytetu-przyrodniczego-we-wroclawiu/dyrygenci/prof-dr-hab-alan-urbanekki-1.html
w sprawie wyrażenia zgody na rozporządzanie składnikami aktywów trwałych, gdy wartość tych składników przekracza 2 000 000 zł
https://bip.upwr.edu.pl/akty-prawne/uchwaly/uchwaly-rady-uczelni/2022-rok/uchwala-nr-12022-rady-uczelni-uniwersytetu-przyrodniczego-we-wroclawiu-z-dnia-8-marca-2022-roku-1.html
w sprawie wprowadzenia zmian do uchwały nr 12/2023 Rady Uczelni Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu z dnia 28 listopada 2023 roku w sprawie wyrażenia zgody na rozporządzanie składnikami aktywów trwałych, gdy wartość tych składników przekracza 2 000 000 zł
https://bip.upwr.edu.pl/akty-prawne/uchwaly/uchwaly-rady-uczelni/2023-rok/uchwala-nr-182023-rady-uczelni-uniwersytetu-przyrodniczego-we-wroclawiu-z-dnia-19-grudnia-2023-roku-18.html
Sery od podszewki, pokazy kulinarne, wyróżnienia dla najlepszych winiarzy i serowarów – III Święto Sera i Wina przyciągnęło do Pawłowic smakoszy, znawców, producentów i tych, którzy uczą, jak produkować najlepiej.
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/bylo_pysznie_i_regionalnie-727.html
Trwa pilotażowy sezon Rolnictwa Wspieranego Społecznie (RWS) na UPWr. Ponad setka pracowników uczelni co tydzień otrzymuje skrzynkę świeżych warzyw i owoców z Samotworu i Psar. Jest zdrowo, a dodatkowo do każdego zamówienia trafia sezonowa niespodzianka, ostatnio surfinie i sadzonki pomidorów.
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/smacznie-zdrowo-sezonowo-czyli-rws-na-uczelni-3801.html
AGROBIZNES– studia stacjonarne I stopnia (wg rocznika rozpoczęcia studiów) 2021/2022 - dr inż. Małgorzata Krotowska, tel. 71 320-1762, email: malgorzata.krotowska@upwr.edu.pl    AGROINŻYNIERIA– studia stacjonarne I stopnia (wg rocznika rozpoczęcia studiów) 2024/2025 - dr inż. Marek Brennensthul  tel. 71 320-5827, email: marek.brennensthul@upwr.edu.pl 2022/2023 - dr hab. Krzysztof Lech, prof. uczelni, tel. 71 320-5959, email: krzysztof.lech@upwr.edu.pl   2021/2022 - dr inż. Beata Cieniawska, (...)
https://wpt.upwr.edu.pl/studia/opiekunowie-lat-i-kierunkow-studiow
14. Koncert noworoczny, którego gwiazdami będą Grupa MoCarta i Kuba Sienkiewicz, jak zwykle połączony będzie z aukcją charytatywną na rzecz Wrocławskiego Hospicjum dla Dzieci. Dochód zasili budżet działającej od 2007 roku fundacji, która – jeśli wszystko pójdzie zgodnie z planem – we wrześniu odda do użytku rozbudowany dom wytchnieniowy we Wrocławiu.
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/14-koncert-noworoczny-juz-w-piatek-3971.html
Dr Marek Brennesthul, specjalista od mechaniki pojazdów rolniczych i bezpieczeństwa pracy w rolnictwie, zbiera zegary. Naręczne i stojące. Nie tylko chętnie opowiada o ich historii, ale też i „leczy” te, które wymagają naprawy.
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/zegary_arcydzielo_rzemiosla_w_zasiegu_reki-855.html
w sprawie powołania komisji odbiorowej zadania inwestycyjnego zrealizowanego w ramach projektu pn. „Centrum Biologii Stosowanej oraz Innowacyjnych Technologii Produkcji Żywności” wchodzącego w skład przedsięwzięcia realizowanego pn. „Regionalne Centrum Innowacyjnych Technologii Produkcji Żywności, Przetwórstwa i Bezpieczeństwa Żywności Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu”
https://bip.upwr.edu.pl/akty-prawne/zarzadzenia/zarzadzenia-ws-powolania-komisji/2022-rok/zarzadzenie-nr-132022k-rektora-uniwersytetu-przyrodniczego-we-wroclawiu-z-dnia-7-lutego-2022-roku-13.html

Rezultaty: 361 - 370 z 43 podstron

  • 1
  • 36
  • 37
  • 38
  • 43