Wyszukiwarka

wyszukiwanie zaawansowane
Filmy instruktażowe (autor: dr Elżbieta Sacała): Barwniki chloroplastów (cz. I) Barwniki chloroplastów (cz. II) Wpływ giberelin na aktywność amylaz
https://ingos.upwr.edu.pl/dydaktyka/materialy/fizjologia-roslin
prof. dr hab. Jerzy Weber - przewodniczący prof. dr hab. Cezary Kabała - z-ca przewodniczącego mgr inż. Beata Chodor (sekretarz) dr inż. Katarzyna Szopka (sekretarz) dr inż. Jakub Bekier dr inż. Tomasz Bińczycki dr inż. Adam Bogacz, prof. UP mgr inż. Oskar Bojko mgr inż. Mateusz Cuske dr Irmina Ćwieląg-Piasecka dr Magdalena Dębicka dr inż. Bernard Gałka mgr inż. Leszek Gersztyn dr hab. inż. Elżbieta Jamroz dr inż. Paweł Jezierski prof. dr hab. Jarosław Kaszubkiewicz prof. dr hab. Anna (...)
https://ingos.upwr.edu.pl/nauka/konferencje--seminaria/29-kongres-ptg/komitet-organizacyjny

https://upwr.edu.pl/badania/doktoranci/obrony-doktoratow/mgr-inz-maciej-rdzanek-23-10-2023-r--100.html

https://phd.upwr.edu.pl/dla-kandydatow/tematy-badawcze-2024-2025/rolnictwo-i-ogrodnictwo/turnover-of-organic-matter-enhanced-by-microbial-stimulation-during-composting-of-lignocellulosic-biomass-6.html

https://phd.upwr.edu.pl/dla-kandydatow/tematy-badawcze-2023-2024/technologia-zywnosci-i-zywienia/badanie-strawnosci-i-wlasciwosci-antyoksydacyjnych-sokow-ziemniaczanych-otrzymanych-z-czerwonych-i-fioletowych-bulw-poprzez-biotransformacje-zwiazkow-biologicznie-aktywnych-za-pomoca-bakterii-kwasu-mlekowego-i-drozdzy--2.html

https://phd.upwr.edu.pl/dla-kandydatow/tematy-badawcze-2024-2025/technologia-zywnosci-i-zywienia/the-study-of-the-structure-and-color-stability-of-acylated-anthocyanins-subjected-to-co-pigmentation-using-herbs-rich-in-phenolic-compounds-and-selected-polysaccharides-in-model-studies-7.html
prof. dr hab. inż. Mirosław Anioł dr hab. Agnieszka Bartmańska dr inż. Łukasz Bobak dr inż. Hanna Boruczkowska dr inż. Tomasz Boruczkowski prof. dr hab. Józefa Chrzanowska dr inż. Ewa Tomaszewska-Ciosk dr hab. Anna Dąbrowska dr inż. Monika Dymarska dr inż. Elżbieta Gębarowska dr hab. Inż. Anna Gliszczyńska, profesor uczelni dr hab. Inż. Witold Gładkowski, profesor uczelni mgr inż. Jakub Grzeszczuk prof. dr hab. inż. Ewa Huszcza dr hab. inż. Tomasz Janeczko, profesor uczelni dr inż. Anna (...)
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/lista-zdobywcow-patentow--swieto-upwr--listopad-2020
Informacje o studiaach podyplomowych z zakresu jakości zdrowotnej żywności w nadzorze weterynaryjnym i sanitarnym Czas trwania: 2 semestry Kierownik Studiówdr Krystyna Morzyk Zastępca Kierownikadr Katarzyna Kosek-Paszkowska, prof. uczelni Sekretariatmgr Elżbieta Wierzejska-Witko AdresWydział Medycyny WeterynaryjnejKatedra Higieny Żywności i Ochrony Zdrowia Konsumentaul. C. K. Norwida 3150-375 Wrocławtel. 71 320-5439fax. 71 320-5411e-mail podyplomowe.wet@upwr.edu.pl
https://wmw.upwr.edu.pl/studia/szkolenia-specjalizacyjne-i-studia-podyplomowe/dobra-praktyka-produkcyjna-i-higieniczna-oraz-audytowanie-systemow-jakosci-zdrowotnej-zywnosci/informacje-pod
Medal złoty za długoletnią służbę dr hab. Anna Czubaszek, prof. uczelni dr hab. Kazimierz Ćmielewski, prof. uczelni prof. Wojciech Dobicki dr hab. Daniel Garlikowski, prof. uczelni prof. Bernard Kontny Mieczysław Łyskawa dr hab. Krzysztof Matkowski, prof. uczelni dr inż. Ewa Moszczyńska Elżbieta Nawłoka Ewa Palczyńska prof. Stanisław Pietr dr hab. Ryszard Polechoński, prof. uczelni Danuta Siemiatycka Maria Skonieczna Bożena Szczepańska Elżbieta Trośniak Medal srebrny za długoletnią (...)
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/lista-wszystkich-nagrodzonych-i-wyroznionych-osob-podczas-uroczystosci

https://upwr.edu.pl/badania/wiodace-zespoly-badawcze/zywnosc-i-zdrowie-foodhealth/projekty/produkty-spozywcze-o-wyzszej-funkcjonalnosci-z-ekologicznego-surowca-roslinnego-3.html

Rezultaty: 31 - 40 z 32 podstron

  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 32