Wyszukiwarka

wyszukiwanie zaawansowane
Nagrody w dziedzinie dydaktycznej I, II i III stopnia indywidualne i zespołowe: Urszula Ambroziak Dr Wiesław Bielas    Prof. Jerzy Bieniek Dr Anna Bocheńska-Skałecka Dr Filip Boratyński Dr Anna Chojnacka Dr hab. Aleksander Chrószcz, prof. UPWr Dr hab. Kazimierz Ćmielewski, prof. UPWr    Dr Jolanta Dąbrowska Dr Grzegorz Dejneka Dr Arkadiusz Dyjakon    Agnieszka Gałek    Dr hab. Witold Gładkowski Dr Piotr Gołuch Dr hab. Aleksandra Halarewicz, prof. UPWr Igor Jankowski Dr Grzegorz Jóźków    (...)
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/lista-wszystkich-nagrodzonych
w sprawie ustalenia i ogłoszenia wyników oraz stwierdzenia wyboru członków Senatu Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu na kadencję 2024-2028
https://bip.upwr.edu.pl/uniwersytet/uczelniana-komisja-wyborcza/uchwaly-uczelnianej-komisji-wyborczej/kadencja-2023-2027/uchwala-nr-72024-uczelnianej-komisji-wyborczej-11.html
Młodzi, zdolni naukowcy z nieprzeciętnymi osiągnięciami (stypendia i nagrody Fundacji na rzecz Nauki Polskiej, premiera, ministra nauki, granty programu LIDER) spotkali się z prof. Jarosławem Bosym, rektorem UPWr na „śniadaniu ludzi z pasją”, by porozmawiać o przyszłości UPWr i ich roli w jej budowaniu.
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/o-przyszlosci-uczelni-z-mlodymi-naukowcami-4243.html

https://upwr.edu.pl/wydarzenia/program-ica-bioblitz-2024-na-kampusach-upwr-299.html

https://upwr.edu.pl/badania/doktoranci/obrony-doktoratow/mgr-inz-monika-czarnecka-27-04-2023-r--69.html

https://upwr.edu.pl/badania/wiodace-zespoly-badawcze/zywnosc-i-zdrowie-foodhealth/projekty/ocena-wlasciwosci-przeciwutleniajacych-w-dostepnych-na-rynku-klarownych-metnych-i-przecierowych-sokach-i-nektarach-jablkowych-9.html
w sprawie ustalenia składów Wydziałowych Komisji ds. Zapewnienia Jakości Kształcenia w Uniwersytecie Przyrodniczym we Wrocławiu na kadencję do 31 stycznia 2025 roku
https://bip.upwr.edu.pl/akty-prawne/zarzadzenia/zarzadzenia-ws-powolania-komisji/2022-rok/zarzadzenie-nr-222022k-rektora-uniwersytetu-przyrodniczego-we-wroclawiu-z-dnia-10-marca-2022-roku-22.html

https://upwr.edu.pl/badania/wiodace-zespoly-badawcze/zywnosc-i-zdrowie-foodhealth/projekty/okreslenie-skladu-chemicznego-wlasciwosci-prozdrowotnych-i-aktywnosci-przeciwutleniajacej-owocow-gruszy-pospolitej-pyrus-communis-l--10.html
Rada Programowa dla grupy kierunków Technologia żywności i żywienie człowieka, Zarządzanie Jakością i Analiza Żywności Przewodniczący: dr inż. Joanna Chmielewska, prof. uczelni Członkowie:    dr hab. Grażyna Krasnowska, prof. uczelni dr hab. Witold Gładkowski, prof. uczelni dr hab. Joanna Kolniak-Ostek, prof. uczelni dr hab. Elżbieta Rytel, prof. uczelni prof. dr hab. Joanna Wyka dr inż. Xymena Połomska dr inż. Anna Salejda dr inż. Agata Wojciechowicz-Budzisz przedstawiciele (...)
https://wbinoz.upwr.edu.pl/studia/rady-programowe/technologia-zywnosci-i-zywienie-czlowieka--zarzadzanie-jakoscia-i-analiza-zywnosci

https://upwr.edu.pl/wydarzenia/wyklad-archeogenetyka--jak-antyczne-dna-rzuca-nowe-swiatlo-na-stare-epidemie--191.html

Rezultaty: 31 - 40 z 71 podstron

  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 71