Wyszukiwarka

wyszukiwanie zaawansowane
w sprawie powołania komisji konkursowej w celu wyłonienia kandydata na stanowisko konserwatora ds. technicznych obsługi obiektu w Centrum Innowacyjnych Technologii Produkcji, Przetwórstwa i Bezpieczeństwa Żywności
https://bip.upwr.edu.pl/akty-prawne/zarzadzenia/zarzadzenia-ws-powolania-komisji/2024-rok/zarzadzenie-nr-1182024k-rektora-uniwersytetu-przyrodniczego-we-wroclawiu-z-dnia-24-maja-2024-roku-119.html
w sprawie powołania komisji konkursowej w celu wyłonienia kandydata na stanowisko pracownika inżynieryjno-technicznego w projekcie NEW EUROPEAN BAUHAUS FOR INCREASING URBAN BIODIVERSITY (URBIO BAUHAUS)
https://bip.upwr.edu.pl/akty-prawne/zarzadzenia/zarzadzenia-ws-powolania-komisji/2024-rok/zarzadzenie-nr-1472024k-rektora-uniwersytetu-przyrodniczego-we-wroclawiu-z-dnia-17-lipca-2024-roku-148.html

https://wiksig.upwr.edu.pl/ogloszenia/xiii-ogolnopolski-konkurs-prac-dyplomowych-z-zakresu-kartografii--geomatyki-i-geoinformacji-100.html
Wstępny program konferencji Sesje naukowe Przewodniczący sesji I. Innovative food products, nutrition and consumer behaviour Anna Zimoch-Korzycka, Marina Cano Lamadrid II. New trends in food technology and packaging systems Bartosz Sołowiej, Adrián Rojas Sepúlveda III. Food analytics Slavoljub Stanojevic, Werner Ruppitsch IV. Traditional, regional and functional food Maria Luisa Timon Andrada, Janna Cropotova V. Quality and Safety Systems in food production chain Aleksandra (...)
https://foodqs.upwr.edu.pl/program-konferencji
Rektor Tadeusz Trziszka zaprosił na śniadanie dziesięcioro studentów – aktywistów, naukowców, sportowców i wolontariuszy – aby podziękować im za ich działalność, docenić sukcesy i porozmawiać o tym, co wspólnie można zmienić na UPWr.
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/studenckie_sniadanie_z_rektorem-432.html
Maksymilian Lewicki, student V roku weterynarii na Uniwersytecie Przyrodniczym we Wrocławiu zakwalifikował się do programu TopMinds Fundacji Fulbrighta. W programie od kilku edycji mentorką jest prof. Agnieszka Noszczyk-Nowak, kardiolog z Katedry Chorób Wewnętrznych z Kliniką Koni, Psów i Kotów.
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/student-weterynarii-na-upwr-w-programie-topminds-3467.html
Interdyscyplinarne zespoły, współpraca z zagranicznymi ośrodkami, pozyskiwanie przez doktorantów środków na własne badania dotyczące między innymi żywności funkcjonalnej – Szkoła Doktorska na Uniwersytecie Przyrodniczym we Wrocławiu w dyscyplinie technologia żywności i żywienia daje nie tylko szansę własnego rozwoju, ale szuka też odpowiedzi na pytania ważne dla współczesnego świata.
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/miedzynarodowa-szkola-doktorska-upwr--technologia-zywnosci-i-zywienia-3577.html
w sprawie przygotowania roboczego projektu statutu Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu celem przekazania Senackiej Komisji Statutowej do dalszego procedowania
https://bip.upwr.edu.pl/akty-prawne/zarzadzenia/zarzadzenia-rektora/2018-rok/zarzadzenie-nr-1392018-rektora-uniwersytetu-przyrodniczego-we-wroclawiu-z-dnia-9-listopada-2018-roku-140.html
Numer oferty:  03/2020/TŻ  Nazwa rozwiązania:  Sposób wytwarzania gotowych klusek ziemniaczanych na bazie ziemniaków odmian o kolorowym miąższu, takim jak czerwony, purpurowy czy fioletowy, o stabilnym i korzystnym zabarwieniu ugotowanej potrawy, nadających się do przechowywania chłodniczego po zapakowaniu w folii termozgrzewalnej  Opis rozwiązania: Istniejące obecnie rozwiązania patentowe dotyczą klusek otrzymywanych na bazie ziemniaków odmian o tradycyjnym, żółtym, kremowym lub białym (...)
https://upwr.edu.pl/wspolpraca/oferta-dla-biznesu/oferta-technologiczna/kolorowe-kluski-ziemniaczane
Numer oferty:  01/2020/TŻ  Nazwa rozwiązania:  Sposób wytwarzania suszu z ziemniaka surowego, odmian o kolorowym miąższu, takim jak czerwony, purpurowy czy fioletowy o stabilnym, korzystnym zabarwieniu, odpowiadającym użytemu surowcowi, nadającym się do wykorzystania w produkcji żywności lub potraw Opis rozwiązania: Istniejące obecnie rozwiązania patentowe w tym zakresie dotyczą suszy ziemniaczanych z ziemniaków ugotowanych oraz suszy z ziemniaka surowego, których barwa stabilizowana jest (...)
https://upwr.edu.pl/wspolpraca/oferta-dla-biznesu/oferta-technologiczna/kolorowy-susz-ziemniaczany

Rezultaty: 401 - 410 z 73 podstron

  • 1
  • 40
  • 41
  • 42
  • 73