Wyszukiwarka

wyszukiwanie zaawansowane
w sprawie powołania wydziałowych kuratorów studenckich kół naukowych na okres kadencji władz uczelni, od 01.09.2008 r. do 31.08.2012 r.
https://bip.upwr.edu.pl/akty-prawne/zarzadzenia/zarzadzenia-rektora/2008-rok/zarzadzenie-nr-982008-rektora-uniwersytetu-przyrodniczego-we-wroclawiu-z-dnia-1-wrzesnia-2008-roku-98.html

https://phd.upwr.edu.pl/dla-kandydatow/tematy-badawcze-2023-2024/technologia-zywnosci-i-zywienia/badania-nad-wplywem-dodatku-ekstraktow-roslinnych-i-sposobu-ich-nanoszenia-w-procesie-produkcji-frytek-sporzadzonych-z-ziemniakow-o-roznej-barwie-miazszu-na-zawartosc-zwiazkow-prozdrowotnych-oraz-toksycznych-6.html
Dr Agnieszka Żak–Bochenek znalazła się wśród naukowczyń UPWr, które otrzymały granty w ramach konkursu SONATA 19 organizowanego przez Narodowe Centrum Nauki. To prestiżowy konkurs, który wspiera innowacyjne badania prowadzone przez młodych naukowców.
https://wmw.upwr.edu.pl/ogloszenia/sonata-19-dla-naukowczyn-upwr-290.html

https://wbihz.upwr.edu.pl/studia/opiekunowie/biologia-czlowieka-studia-pierwszego-stopnia-4.html

https://upwr.edu.pl/studia/studia-podyplomowe/pielegniarstwo-i-chow-zwierzat-towarzyszacych/program-studiow/przedmiotymoduly-ksztalceni-1.html

https://wiksig.upwr.edu.pl/wydzial/struktura/biblioteka/centrum-geo-info-hydroul-grun-2.html
W najnowszym odcinku podcastu prof. Anna Gliszczyńska, szefowa Katedry Chemii Żywności i Biokatalizy i prof. Agnieszka Śmieszek z Katedry Farmakologii i Toksykologii rozmawiają na temat wyzwań współczesnej medycyny. Opowiadają m.in. o problemie antybiotykooporności o pladze chorób cywilizacyjnych i terapiach personalizowanych.
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/wyzwania-wspolczesnej-medycyny-antybiotykoopornosc--choroby-cywilizacyjne-i-terapie-szyte-na-miare-4056.html
W kolejnym anglojęzycznym odcinku podcastu „Mamy zielone pojęcie" prof. Edgar Chambers IV i prof. Agnieszka Kita omawiają analizę sensoryczną żywności. Zagłębiają się w jej rolę w rozwoju produktów i preferencjach konsumentów, podkreślając wkład projektu SEASONED w rozwój nauki o żywności.
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/analiza-sensoryczna-w-nauce-o-zywnosci--gdzie-smak-spotyka-innowacje-4244.html

https://wbihz.upwr.edu.pl/studia/opiekunowie/bioinformatyka-studia-pierwszego-stopnia-8.html
Lista osób zakwalifikowanych do Szkoły Doktorskiej UPWr w ramach VII edycji programu "Doktorat wdrożeniowy" Dyscyplina: Rolnictwo i ogrodnictwo Pani Agnieszka Nawrot - 77,14 punktów Dyscyplina: Technologia żywności i żywienia Pan Tomasz Szelepa - 79,00 punktów Dyscyplina: Inżynieria środowiska, górnictwo i energetyka Pan Tomasz Górski - 49,43 punktów
https://phd.upwr.edu.pl/doktorat-wdrozeniowy/rekrutacja-na-doktorat-wzdrozeniowy/lista-osob-zakwalifikowanych---vii-edycja-programu

Rezultaty: 71 - 80 z 73 podstron

  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 73