Miejsce zajęć:
Sale ćwiczeń siłowych
Zapisy:
Podczas tych ćwiczeń istnieje możliwość zaliczenia obowiązkowych zajęć WF. Dla studentów zainteresowanych taką formą zaliczenia przedmiotu obowiązkowy zapis na zajęcia odbywa się w SWFiS, studenci nie objęci obligatoryjnymi zajęciami WF zapisują się u osoby prowadzącej ćwiczenia.
Terminy zajęć:
Piątek:10.30-12.00 mgr Agnieszka Wróblewska
Dodatkowe informacje:
Zajęcia przeznaczone dla wszystkich studentów UPWr, którzy chcą zadbać o zdrowie (...)
https://swfis.upwr.edu.pl/zajecia/prozdrowotne/ruch-i-zywienie-dla-zdrowia
Pracownicy Dziekanatu:
Kierownik dziekanatuinż. Małgorzata Ślusarczyk
pokój 010
tel. 71 320 15 38
e-mail: malgorzata.slusarczyk@upwr.edu.pl
Z-ca kierownika dziekanatu
mgr Katarzyna Pieczarka
pokój 010
tel. 71 320 1535
Sprawy związane z absolwentami Wydziału
e-mail: dziekanat.wpt@upwr.edu.pl
mgr Maria Kozłowska, specjalista
pokój 010
tel. 71 320 1543
Sprawy związane z semestralnymi rozkładami zajęć na Wydziale
e-mail: maria.kozlowska@upwr.edu.pl
mgr Paweł Mucha, specjalista
pokój (...)
https://wpt.upwr.edu.pl/wydzial/dziekanat
Terminy konsultacji od 27.06.2024 do 30.09.2024
Konsultacje w tygodniach, w których nauczyciele prowadzą dodatkowe zajęcia sportowe odbywają się w trakcie tych zajęć, w pozostałych terminach według poniższego harmonogramu.
mgr Iga Butrym - pokój nr 84
wtorek 17.00-18.30
czwartek 17.00-18.30
Urlop: 1.07.2024-18.08.2024
mgr Jan Ciesielski - pokój nr 41
wtorek 11.00-12.30
środa 11.00-12.30
Urlop: 5.07.2024-2.08.2024 oraz 19.08.2024-6.09.2024
dr Piotr Czaczka - pokój nr 8
poniedziałek (...)
https://swfis.upwr.edu.pl/o-nas/kadra/konsultacje-nauczycieli
Twórcy: Agnieszka Kita, Anna Pęksa, Tomasz Zięba
Data zgłoszenia: 16-06-2008
Nr zgłoszenia: P.385439
Data wydania decyzji: 22-06-2012
Nr patentu: 212825
Przedmiotem wynalazku są ekstrudowane chrupki kukurydziane zawierające kaszkę kukurydzianą z dodatkiem wytłoków lnianych charakteryzujących się prawie takim samym składem chemicznym co surowiec wyjściowy, jedynie ma obniżoną zawartość oleju. Odpad ten może być cennym dodatkiem do wielu produktów spożywczych, np. chrupek. Wynalazek dotyczy (...)
https://upwr.edu.pl/wspolpraca/oferta-dla-biznesu/innowacje/know-how/ekstrudowane-chrupki-kukurydziane
NBDC’S FOUNDERS
Prof. Dr. Odilio Alves-Filho, NewDryTech AS, Waister SRL, NorwayProf. Trygve Eikevik, Norwegian University of Science & Technology, Norway
SCIENTIFIC COMMITTEE OF NBDC 2022
Dr. Anna Michalska-Ciechanowska, Wrocław University of Environmental and Life Sciences, PolandProf. Adam Figiel, Wrocław University of Environmental and Life Sciences, PolandProf. Dr. Ireneusz Zbiciński, Lódź University of Technology, PolandProf. Aneta Wojdyło, University of Environmental and Life (...)
https://nbdc2022.upwr.edu.pl/konferencja/komitet-naukowy
Ta strona wykorzystuje pliki cookies własne w celu zapewnienia prawidłowego jej działania. Te pliki cookies pozostaną aktywne zawsze, nie ma możliwości wyboru w tym zakresie, ponieważ są to pliki cookies, dzięki którym strona funkcjonuje w prawidłowy sposób. W tych plikach cookies zapisana zostanie informacja o ustawieniach plików cookies użytkownika. Dodatkowo wykorzystywane są pliki cookies podmiotów trzecich w celu korzystania z narzędzi zewnętrznych. Więcej informacji w polityce prywatności.
Cel
Umożliwia przechowywanie danych (np. plików cookie) związanych z reklamami.
Zgoda
Określa stan zgody na wysyłanie do Google danych użytkownika związanych z reklamami.
Zgoda
Określa stan zgody na reklamy spersonalizowane.
Zgoda
Umożliwia przechowywanie danych (np. plików cookie) dotyczących statystyk, np. czasu trwania wizyty.
Zgoda
Umożliwia przechowywanie danych, które obsługują funkcje witryny lub aplikacji, np. ustawień języka.
Zgoda
Umożliwia przechowywanie danych dotyczących personalizacji, np. rekomendacji filmów
Zgoda
Umożliwia przechowywanie danych związanych z zabezpieczeniami, takimi jak funkcja uwierzytelniania, zapobieganie oszustwom i inne mechanizmy ochrony użytkowników.