Wyszukiwarka

wyszukiwanie zaawansowane
Miejsca realizacji praktyk studentów kierunku Technologia i organizacja gastronomii, do roku akademickiego 2022/2023 "IMPED" Restauracja "Pod Kasztanami" Nysa"Karmazyn Bis" Joanna Pierz, Wrocław"Papa Bar" AW DORADZTWO Sp. z o.o. we Wrocławiu4HOPS Cycling pub, WrocławA&J Company "Pizza Station" WrocławAC Hotel by Marriott WrocławAdmi Spółka z o.o. Gastronomia, WrocławAmRest sp. z o.o. WrocławANDRZEJ FRYMAT PARTNER, GajkówArkadia Restauracja Hotel Aleksandra Główka, Jelcz LaskowiceArt (...)
https://wbinoz.upwr.edu.pl/wspolpraca/praktykodawcy/technologia-i-organizacja-gastronomii
Pięcioro naukowców z Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu zostało laureatami konkursu MINIATURA 5. Na badania w dziedzinie weterynarii, zootechniki i rybactwa oraz technologii żywności i żywienia każdy z nich otrzymał blisko 50 tysięcy złotych.
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/miniatura-5-dla-naukowcow-upwr-3692.html
w sprawie wprowadzenia zmian do zarządzenie nr 22/2022/K Rektora Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu z dnia 10 marca 2022 roku w sprawie ustalenia składów Wydziałowych Komisji ds. Zapewnienia Jakości Kształcenia w Uniwersytecie Przyrodniczym we Wrocławiu na kadencję do 31 stycznia 2025 roku
https://bip.upwr.edu.pl/akty-prawne/zarzadzenia/zarzadzenia-ws-powolania-komisji/2023-rok/zarzadzenie-nr-412023k-rektora-uniwersytetu-przyrodniczego-we-wroclawiu-z-dnia-14-lutego-2023-roku-43.html

https://bip.upwr.edu.pl/uniwersytet/komisje--rzecznicy--pelnomocnicy/inne-komisje/inne-komisjekomisja-ds-bezp-2.html
Pierwsza edycja Akademii Dobrego Piwa rozstrzygnięta. Przewodniczący jury, Rafał Kowalczyk, ekspert sensorycznej oceny piwa, chwalił bardzo wysoki poziom konkursu.
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/akademia_dobrego_piwa_wybrano_najlepszych-572.html
Po raz 24. przyznano stypendia Fundacji na rzecz Nauki Polskiej START – dla najzdolniejszych młodych naukowców przed 30. rokiem życia. Wśród trójki najwyżej ocenionych jest dr hab. inż. Krzysztof Sośnica z Wydziału Inżynierii Kształtowania Środowiska i Geodezji UPWr.
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/nagroda_fundacji_na_rzecz_nauki_polskiej_dla_krzysztofa_sosnicy-785.html
Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu członkiem konsorcjum WRO4diglTal, które tworzy EDIH – European Digital Innovation Hub. Program opracowany przez Komisję Europejską do koordynacji i wspierania transformacji cyfrowych gospodarek ma podnieść poziom cyfryzacji w UE, a co za tym idzie – zwiększyć przewagę konkurencyjną firm i poprawić funkcjonowanie administracji publicznej.
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/wro4digltal-i-upwr-dla-cyfrowej-europy-4269.html
Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu tradycyjnie przyłączył się do międzynarodowej akcji Światowego Dnia Wody 2017
https://wiksig.upwr.edu.pl/aktualnosci/swiatowy-dzien-wody-2017-juz-za-nami-140.html
Naukowcy UPWr zdobyli granty z Narodowego Centrum Nauki w ramach konkursu PRELUDIUM 21. Łącznie na swoje badania otrzymają blisko 800 tys. złotych!
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/preludium-21-cenne-granty-dla-naszych-naukowcow-3978.html
Czyli o tym, jak we Wrocławiu odradza się 800-letnia tradycja warzenia i picia złocistego trunku, a na czele piwnej rewolucji stają absolwenci Uniwersytetu Przyrodniczego.
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/wielki_powrot_piwowarskiego_rzemiosla-674.html

Rezultaty: 321 - 330 z 36 podstron

  • 1
  • 32
  • 33
  • 34
  • 36