„Kefir roślinny”, zielone wiaty przystankowe, aplikacja, dzięki której można dzielić się żywnością, bioindykatory do wykrywania metali ciężkich – to projekty nagrodzone i wyróżnione w konkursie podsumowującym pierwszy semestr przedmiotu przedsiębiorczość akademicka.
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/pomysly-na-studenckie-start-upy-1268.html
Do 15 grudnia do godziny 23:59 można zagłosować na najciekawszą (lub najładniejszą) choinkę – można je oglądać w holu Centrum Dydaktyczno-Naukowego. Kilka dni temu jury, w którym znalazła się m.in. dziekan Wydziału Gospodarki Przestrzennej i Architektury Krajobrazu, wybrało „swoją” trójkę. Teraz czas na publiczność!
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/wybieramy-choinke-4208.html
Wyniki konkursu
I miejsce z wynikiem 73,5 pkt:Miłosna podróż Marii (zespół w składzie: Aleksandra Nicpoń, Katarzyna Rybak)
II miejsce z wynikiem 70,1 pkt:Poszukiwanie kwiatu paproci (zespół w składzie: Anna Kopciuch, Michalina Mercik, Ryszard Paczuski, Michalina Ratowska, Kamila Wasiluk)
III miejsce z wynikiem 51,1 pkt:Piękna i Bestia (zespół w składzie: Jakub Adamski, Weronika Brożek, Klaudia Grygierczyk, Adrianna Kołodziej)
Odwołanie do książek, obrazu filmowego, zjawisk w (...)
https://upwr.edu.pl/ogloszenia/iluminacja-parku-na-pawlowicach-konkurs-projektow-studenckich
Ta strona wykorzystuje pliki cookies własne w celu zapewnienia prawidłowego jej działania. Te pliki cookies pozostaną aktywne zawsze, nie ma możliwości wyboru w tym zakresie, ponieważ są to pliki cookies, dzięki którym strona funkcjonuje w prawidłowy sposób. W tych plikach cookies zapisana zostanie informacja o ustawieniach plików cookies użytkownika. Dodatkowo wykorzystywane są pliki cookies podmiotów trzecich w celu korzystania z narzędzi zewnętrznych. Więcej informacji w polityce prywatności.
Cel
Umożliwia przechowywanie danych (np. plików cookie) związanych z reklamami.
Zgoda
Określa stan zgody na wysyłanie do Google danych użytkownika związanych z reklamami.
Zgoda
Określa stan zgody na reklamy spersonalizowane.
Zgoda
Umożliwia przechowywanie danych (np. plików cookie) dotyczących statystyk, np. czasu trwania wizyty.
Zgoda
Umożliwia przechowywanie danych, które obsługują funkcje witryny lub aplikacji, np. ustawień języka.
Zgoda
Umożliwia przechowywanie danych dotyczących personalizacji, np. rekomendacji filmów
Zgoda
Umożliwia przechowywanie danych związanych z zabezpieczeniami, takimi jak funkcja uwierzytelniania, zapobieganie oszustwom i inne mechanizmy ochrony użytkowników.