Lista członków Rady Dyscypliny Technologia Żywności i Żywienia Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu od dnia 6 października 2023 r.
A. Członkowie rady z tytułem profesora i stopniem doktora habilitowanego uprawnieni do głosowania we wszystkich sprawach, którzy spełniają warunki określone w § 21 i 129 Statutu UPWr:
1. Prof. dr hab. Agnieszka Kita – przewodnicząca
2 Dr hab. Anna Dąbrowska, profesor uczelni – z-ca przewodniczącej
3. Prof. dr hab. Mirosław (...)
https://wbinoz.upwr.edu.pl/nauka/rady-dyscypliny/technologia-zywnosci-i-zywienia/sklad-rady-dyscypliny
Nagrody w dziedzinie dydaktycznej indywidualne i zespołowe I, II i III stopnia:
dr Wiesław BIELAS
dr inż. Małgorzata BINIAK-PIERÓG
dr inż. Anna BOCHEŃSKA-SKAŁECKA
dr Hieronim BOROWICZ
dr hab. inż. Kazimierz ĆMIELEWSKI, prof. nadzw.
dr Grzegorz DEJNEKA
dr Kamila GLIŃSKA-SUCHOCKA
dr inż. Mirosław KACZAŁEK
dr hab. inż. Robert KALBARCZYK, prof. nadzw.
Dr inż. Jan KAZAK
dr Liliana KICZAK
dr inż. Wojciech KILIAN
dr Katarzyna KOSEK-PASZKOWSKA
dr inż. Piotr (...)
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/lista-nagrodzonych-2016
Ceniony specjalista, silna osobowość – profesor dr hab. inż. Zofia Więckowicz, wybitna naukowiec i lubiana pedagog odeszła od nas 30 kwietnia 2024 roku. Będziemy ją pamiętali jako osobę podejmującą najtrudniejsze wyzwania, otwartą na problemy innych i zawsze służącą dobrą radą.
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/zmarla-prof-dr-hab-inzzofia-wieckowicz-4339.html
Ta strona wykorzystuje pliki cookies własne w celu zapewnienia prawidłowego jej działania. Te pliki cookies pozostaną aktywne zawsze, nie ma możliwości wyboru w tym zakresie, ponieważ są to pliki cookies, dzięki którym strona funkcjonuje w prawidłowy sposób. W tych plikach cookies zapisana zostanie informacja o ustawieniach plików cookies użytkownika. Dodatkowo wykorzystywane są pliki cookies podmiotów trzecich w celu korzystania z narzędzi zewnętrznych. Więcej informacji w polityce prywatności.
Cel
Umożliwia przechowywanie danych (np. plików cookie) związanych z reklamami.
Zgoda
Określa stan zgody na wysyłanie do Google danych użytkownika związanych z reklamami.
Zgoda
Określa stan zgody na reklamy spersonalizowane.
Zgoda
Umożliwia przechowywanie danych (np. plików cookie) dotyczących statystyk, np. czasu trwania wizyty.
Zgoda
Umożliwia przechowywanie danych, które obsługują funkcje witryny lub aplikacji, np. ustawień języka.
Zgoda
Umożliwia przechowywanie danych dotyczących personalizacji, np. rekomendacji filmów
Zgoda
Umożliwia przechowywanie danych związanych z zabezpieczeniami, takimi jak funkcja uwierzytelniania, zapobieganie oszustwom i inne mechanizmy ochrony użytkowników.