Nauki biologiczne
Kamila Liman – Wykorzystanie biologii syntetycznej do konstrukcji szczepu drożdży Yarrowia lipolytica w kierunku wydajnej produkcji likopenu
Katarzyna Krajewska – Rola układu molekularnego IncRNA MEG3-miR19a-BMP4 w biologii komórek tkankikostnej
Klaudia Bukowiec – Badanie wpływu poziomu nadtlenienia hodowli na proces biosyntezy lipidów przez drożdże Yarrowia lipolytica
Technologia żywności i żywienia
Kamil Haładyn – Powłoki polisacharydowe jako czynnik kształtujący (...)
https://upwr.edu.pl/studia/studencka-aktywnosc/studenckie-projekty-badawcze/mlode-umysly-young-minds-project/zwyciezcy-i-edycji2
Konkurs pn. „OZE w obiektywie studentów Inżynierii Środowiska” na najładniejszą fotografię z zakresu Odnawialnych Źródeł Energii został ogłoszony w dniu 23 czerwca 2019 r. przez Dyrektora Instytutu Inżynierii Środowiska dr hab. inż. Mirosława Wiatkowskiego, prof. UPWr
https://wiksig.upwr.edu.pl/aktualnosci/konkurs-oze-w-obiektywie-studentow-is-250.html
Za działalność w SKN:
Wawrzyniak Joanna
Knap Ewa
Owczarz Martyna
Baran Jeremi
de Bever Piotr
Kulik Adrian
Stuła Tomasz
Robak Marcin
Budzyński Tadeusz
Habiera Kamila
Aniśkiewicz Marcelina
Tokarczuk Monika
Wójcik Paulina
Mucha Wiktoria
Klukowska Izabela
Kaźmierczak Joanna
Skarbek Małgorzata
Smandek Agnieszka
Władyka Olga
Kosiorowska Katarzyna
Golos Monika
Pilarska Kinga
Szczepańska Klaudia
Tkacz Karolina
Kosieradzka Justyna
Turkiewicz Igor
Bigus Anita
Gajewska (...)
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/lista-studentow-nagrodzonych-na-xvi-dniu-aktywnosci-studenckiej-6122017-r
Ta strona wykorzystuje pliki cookies własne w celu zapewnienia prawidłowego jej działania. Te pliki cookies pozostaną aktywne zawsze, nie ma możliwości wyboru w tym zakresie, ponieważ są to pliki cookies, dzięki którym strona funkcjonuje w prawidłowy sposób. W tych plikach cookies zapisana zostanie informacja o ustawieniach plików cookies użytkownika. Dodatkowo wykorzystywane są pliki cookies podmiotów trzecich w celu korzystania z narzędzi zewnętrznych. Więcej informacji w polityce prywatności.
Cel
Umożliwia przechowywanie danych (np. plików cookie) związanych z reklamami.
Zgoda
Określa stan zgody na wysyłanie do Google danych użytkownika związanych z reklamami.
Zgoda
Określa stan zgody na reklamy spersonalizowane.
Zgoda
Umożliwia przechowywanie danych (np. plików cookie) dotyczących statystyk, np. czasu trwania wizyty.
Zgoda
Umożliwia przechowywanie danych, które obsługują funkcje witryny lub aplikacji, np. ustawień języka.
Zgoda
Umożliwia przechowywanie danych dotyczących personalizacji, np. rekomendacji filmów
Zgoda
Umożliwia przechowywanie danych związanych z zabezpieczeniami, takimi jak funkcja uwierzytelniania, zapobieganie oszustwom i inne mechanizmy ochrony użytkowników.